Finnforbrukslån.net Centum Finans

Centum Finans

123Centum Finans er en norsk låneformidler som gjør det enklere for deg å søke om et forbrukslån, og som altså ikke er noen bank som tilbyr deg penger direkte. Når du legger inn en søknad om et lån fra Centum Finans, så blir den videresendt til norske banker som BB Finans, Collector, Ikano Bank, Santander, yA Bank og Komplett Bank. Med andre ord vil flere av landets største og beste banker behandle søknaden din, slik at du enkelt kan sammenligne lånetilbudene og plukke ut det beste!

På denne måten så er du nærmest garantert å ende opp med et billig forbrukslån. Dessuten øker sjansene for aksept når flere banker vurderer søknaden din, og derfor anbefaler vi alltid at man søker om forbrukslån gjennom en låneformidler. Centum Finans er et godt alternativ som naturligvis er hundre prosent gratis, og du forplikter deg heller ikke til å takke ja til et lån selv om bankene godkjenner deg. Derfor har du absolutt ingenting å tape på å søke om forbrukslån gjennom Centum Finans!

Betingelser og vilkår

Når man søker om et forbrukslån så er det betingelsene som er det viktigste. Den effektive renten er den primære kostnaden man har ved et slikt lån, og derfor bør den være så lav som mulig. I snitt ligger den på 16,6% for lån søkt om gjennom Centum Finans, men renten vil variere etter din egen økonomi og ikke minst hvilken bank du får tilbud fra. Derfor anbefaler vi at du heller legger inn en søknad og ser hvilke tilbud du får fremfor å se deg blind på eksempelrenten.

Den effektive renten inkluderer også alle gebyrer som følger med lånet, deriblant et etableringsgebyr på 950 kroner (kan trekkes fra lånesummen eller legges til). Utover dette så er det ganske standard betingelser når du søker om et forbrukslån fra Centum Finans, med en maksimal lånesum på 400 000 kroner og en nedbetalingstid på inntil 15 år. Veldig gunstige og fleksible betingelser med andre ord!

Hvordan søke om forbrukslånet?

Falling Euro banknotes on a white background

Det er svært enkelt å søke om et forbrukslån fra Centum Finans. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en lettfattelig søknad på Centum Finans sine nettsider. Deretter kommer tilbudene på rekke og rad fra bankene innen noen få timer eller dager, og du kan forhåpentligvis velge og vrake i gode tilbud. Husk at jo lengre nedbetalingstid du velger på lånet, jo større blir sjansen for at du kommer til å få godkjent søknaden. Dette kan være verdt å tenke på dersom du føler at du er i «gråsonen».

For å søke om forbrukslån fra Centum Finans må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må ha betalt skatt til Norge i minst tre år (eller ha norsk statsborgerskap).
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger når du søker.
  • Du må ha en årsinntekt (brutto) på minst 120 000 kroner, uavhengig av lånesum.