Finnforbrukslån.net Express Bank

Express Bank

express_bank_logo_220711_3_0Med navnet Ekspress Bank kan det virke som om dette selskapet er en bank i seg selv, på lik linje med DNB eller Bank Norwegian, men det er faktisk ikke tilfellet. Tvert imot så sitter ikke Ekspress Bank på noe hvelv med penger, men derimot så er det en låneformidler som hjelper deg med å skaffe et billig forbrukslån. Når du sender inn søknaden til Ekspress Bank så blir den videresendt til åtte av selskapets samarbeidende banker, før du deretter får tilsvarende mange lånetilbud i retur. Da kan du sammenligne prisene og enkelt finne det beste lånet!

Det koster ikke noe å bruke tjenestene til Ekspress Bank, og det er dessuten helt uforpliktende. Derfor anbefaler vi alltid at man legger inn en søknad her først, uavhengig av om man har bestemt seg for å låne eller ikke. Ekspress Bank samarbeider med hele åtte forskjellige banker, deriblant kjente aktører som Lendo, Telefinans, Centum og Aconto. Får du ikke et billig forbrukslån gjennom Ekspress Bank, så får du trolig aldri det!

Betingelser og vilkår

Ekspress Bank har spesialisert seg på de kundene som trenger mindre lånesummer. Lånet er todelt, der man ved det vanlige EkspressLånet kan søke om å låne fra 5000 til 50 000 kroner, med en effektiv rente på 21,87%. Søker du om EkspressPlus vil du kunne søke om et lån på inntil 100 000 kroner. Felles for alle lånene gjennom Ekspress Bank er at behandlingstiden er kort, og at man får svar på søknaden umiddelbart.

Utover dette så er det ingen skjulte kostnader når man søker om et lån fra Ekspress Bank. Den viktigste delen av betingelsene for lånet er den effektive renten, som kan være en del lavere enn overnevnte eksempel dersom du har høy nok inntekt. Ved en effektiv rente på 16,6%, og en lånesum på 65 000 kroner som betales ned over fem år, så vil lånet koste deg totalt 93 730 kroner.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Søknad om forbrukslån fra Ekspress Bank legger du inn på nettsidene til selskapet. Sjekk først at du oppfyller søkekriteriene som er listet opp nedenfor, så sparer du deg for mye bry. Bruker du BankID for å signere søknaden, så er pengene inne på konto innen to virkedager. Søker du om et lån på mindre enn 20 000 kroner, så er ikke inntektsdokumentasjon nødvendig. Og best av alt – svar på søknaden får du umiddelbart!

For å søke om forbrukslån fra Ekspress Bank må du oppfylle disse kriteriene:

  • Aldersgrensen for å søke er 18 år.
  • Du må tjene minst 250 000 kroner/årlig (brutto).
  • Betalingsanmerkninger er fy!