yA Bank

maxresdefaultPå nettstedet yA Bank kan du benytte deg av ulike bankprodukter. yA Bank er en norsk bank som tilbyr de vanlig bankproduktene og har blitt kåret til Norgesmester i Bank NM 7 år på rad.  Virksomheten ble etablert høsten 2006 og har siden da tiltrukket seg over 100 000 kunder. yA Bank er en pålitelig og trygg virksomhet, og har konsesjoner som er gitt av norske myndigheter og er underlagt norske tilsynsmyndigheter. yA Bank er dessuten  medlem av det norske Banksikringsfondet, noe som innbærer at kunder blir dekket av innskuddsgarantiene som gjelder for norske banker.

Forbrukslån

umschulden-oder-forward-darlehenHos yA Bank kan du søke forbrukslån på opptil 360 000 kr uten sikkerhet og pant. Søknaden blir behandlet svært raskt og forbrukslånet kan du bruke til hva du vil. Du får dessuten avdragsfrihet i inntil 3 år og du kan søke forbrukslån fra minst 25 000 kr til 360 000 kroner.

På yaBank.no kan du enkelt se hvordan kostnadene blir for en lånesum. Du drar ganske enkelt linjen for lånebeløpet til ønsket sum og justerer på antall år med avdragsfrihet, så får du vite hvor mye du må betale i og etter avdragsfri periode per måned.

Refinansiering

Ved å søke refinansiering hos yA Bank så vil du oppnå en betydelig lavere rente. Dessuten når du bare har et lån å forholde deg til så blir hverdagen mindre stressende, enn med flere lån som du hele tiden må ha oversikt over. Når du søker om refinansiering hos yA Bank så får du raskt svar. Refinansiering hos yA Bank har en rekke gunstige fordeler, slik som nedbetalingsperiode på opptil 15 år og fleksibilitet med 3 års avdragsfrihet.

Annen nyttig info

Dersom du benytter deg av yA Bank kan du glede deg over bankens gunstige nominelle rente som i snitt er 14 %, dette er faktisk blant de beste i markedet. Søknadsprosessen er også svært hurtig og yA Bank kan gi deg svar på dagen og et uforpliktende tilbud i 30 dager. Dessuten ved å benytte deg av yA Bank så får du også gratis medlemskap i Norsk Familie Økonomi, hvor du kan lese om økonomiske tips og råd.